Om Frameworks

Frameworks er sørlandets ledende digitalbyrå. Vi har mer enn 20 års erfaring med å utvikle nettløsninger for bedrifter og organisasjoner med høye ambisjoner for sin digitale tilstedeværelse.

Et rendyrket digitalbyrå med fokus på nett

Vi skiller oss fra de fleste byråer du finner siden vi har et rendyrket fokus på produksjon og utvikling av nettsider og andre digitale løsninger. Vi bygger prosjektene våre på solide åpne publiseringsløsninger som Umbraco CMS eller WordPress, og sørger for at bedriften din får en moderne, sikker og funksjonsrik nettside som blir enkel å tilpasse selv ved fremtidige behov for nytt innhold. Med en løsning fra Frameworks er du sikret fleksibiliteten til å være kreativ med elementer, bilder, grafikk og design når du lager nytt innhold.

Det er ikke alltid at hyllevare passer for alle – Vi tar utfordringer på strak arm der andre byråer kommer til kort og kan utvikle skreddersydde løsninger ved behov.

Andre byråer

%

Sosiale medier

%

Film og foto

%

Annonsering

%

Utvikling av nettsider

Frameworks

%

Sosiale medier

%

Film og foto

%

Annonsering

%

Utvikling av nettsider

Våre verdier

Vi er engasjerte

Det spiller ingen rolle om du representerer et enkeltpersonsforetak eller et konsern med drift i alle verdensdeler – vi er oppriktig engasjert av å levere gode løsninger og heve din digitale tilstedeværelse til nye høyder.

Vi er løsningsorienterte

Vi tar utfordringer som andre sliter med på strak arm – selv om det medfører at vi må tenke på utsiden av boksen og utvikle løsninger som ikke finnes fra før. Med Frameworks på laget slipper du å forholde deg til no-code begrensninger.

Vi er bærekraftige

Alle må bidra for å bygge en bedre fremtid for alle, derfor har vi fokus på FN’s bærekraftsmål og har som mål å levere bærekraftige digitale løsninger og plattformer som bidrar positivt og lenge i våre kunders verdikjede.

Selskapets historie

Frameworks er et samfunnsengasjert digitalbyrå. Vi har vært kjent som «Norges første grønne webbyrå» da vi satset på digitale portaler og verktøy for klima- og miljøinformasjon helt fra vi startet opp i 2002.

Som bedrift har Frameworks vært Klimapartner og klimanøytral siden 2009 og vi ble sertifisert i Miljøfyrtårn i 2012. Slik ble det også kunder rundt hele verden, og vi har utviklet miljørapporter og web portaler til store organisasjoner og myndigheter både i Europa, Afrika og Midtøsten. Vi er 20 senere et fullverdig digitalbyrå med mye allsidig erfaring som nå bistår både små og store kunder – lokalt, regionalt og internasjonalt med nettløsninger og digitale verktøy og plattformer.

Frameworks har et aktivt eierskap i SmartOrg AS som er et startup selskap som utvikler og drifter en ny digital platform for enklere oppstart, drift og administrasjon av frivillige foreninger og sameier.

Miljø og sammfunnsansvar

Vi har et spesielt fokus på nettløsninger og verktøy innen miljø og bærekraft, kunnskap, frivillighet og folkehelse og utvikler og drifter store løsninger for både lokale, norske og internasjonale organisasjoner og selskaper.

Frameworks AS er også engasjert i nærmiljøet og er en av initiativtagerene til TEDxArendal konferansen som samler kunnskap fra hele verden. Vi tror på engasjement både på jobb og fritiden, og ofte går disse to verdene hånd i hånd for våre ansatte. Å få muligheten til å jobbe med noe man brenner for gir både glede, kompetanse og energi. Frameworks AS vil fortsette å engasjere seg i lokale og regionale tema vi føler alle er tjent med.

Vår miljøinnsats er dokumentert i vår årlige Miljørapport gjennom Miljøfyrtårn og vår Klimaregnskap gjennom Klimapartnere.