Team Frameworks

Geir Arntzen Andrew
Daglig leder & digitalrådgiver
Mail: geir@frameworks.no
Telefon: 976 38 028

Geir er grunder og daglig leder med både it-og miljøfaglig ingeniørutdannelse. Har siden 1997 hatt en misjon om å koble disse fagfeltene og jobbet med web prosjekter, plattformer og prosesser innen miljø, bærekraft, klima, folkehelse og kompetanse. Geir fungerer også som smidig prosjektleder (Scrum master) for våre store prosjekter med høy grad av kundeinnvolvering og er vår faste utsendte medarbeider på EU-prosjekter og andre større nettverksprosjekter.

 

Tor-Erik Klausen
Full-stack utvikler
Mail: tor-erik@frameworks.no
Telefon: 922 00 405

Tor-Erik jobber som programmerer og utvikler med web- og systemutvikling, databaser og drift. Med Mastergrad i kommunikasjonsteknologi og systemutvikling fra UiA, er Tor-Erik en stor ressurs for oss innenfor alle oppdrag med behov for tilpassede løsninger og systemarkitektur. Tor-Erik er en erfaren og dyktig ressurs med 15 års erfaring med full-stack .net, web -og systemutvikling og er sertifisert Umbraco Expert.   

Andrew Smith
Web Developer / UX
Mail: andrew.smith@frameworks.no
Telefon: 46422014

Erfaren innen digital design og UI/UX-utvikling, Andrews brede spekter av interesser lar ham tilnærme seg prosjekter med et unikt perspektiv. Med en fargerik bakgrunn innen grafisk design fra Storbritannia, er Andrew en talsmann for nyskapende teknologier og teknikker, og har flyttet grensene for WordPress i over 10 år.

Eirik Fossestøl Andresen
Junior Web utvikler
Mail: eirik@frameworks.no
Telefon: 94974070

Eirik er fortsatt i utdanning, men har gjennom sitt eget selskap drevet aktivt med webutvikling og programmering i mange år allerede. Han ønsker å gå videre med studier i datateknologi og programmering. Eirik liker å lære og er rask til å sette seg inn i eksisterende løsninger og prosjekter. Liker utfordringer og tilegner seg stadig ny teknologi, rammeverk og metoder.

 

Birgit Fostervold
Webutvikler/Designer
Mail: birgit.fostervold@asplanviak.no
Telefon: 997 06 367

I delingsøkonomiens ånd er vi så heldige at vi har fast avtale med våre gode naboer i Asplan Viak om å få bruke Birgit Fostervold som webutvikler og UX designer på vårt team. Birgit har bakgrunn fra Multimedia ved UIA og har over 15 års erfaring som webdesigner og webutvikler med særskilt kompetanse i bruk av publiseringsverktøyene WordPress og Umbraco. Bidrar også med verdifull prosesskunnskap, digital markedsføring og innhold.  

Tiago Teixeira
Full-stack utvikler / Eier
Mail: tiago@frameworks.no
Telefon: +351 918 923 703

Tiago er full-stack utvikler med 20 års erfaring med .Net og Php og mye annet. Sertifisert Microsoft og Umbraco CMS developer. Jobbet som utvikler for Frameworks 2009-2021 og er fortsatt med som eier og rådgiver. Tiago jobber til daglig med å lede utviklingsavdelingen til Diller AS hjemme i Portugal. 

Ole Åkre
Eier og styremedlem
Mail: ole@frameworks.no
Telefon: 951 45 477

Ole er styremedlem og eier i Frameworks AS og vært med i selskapet fra starten i 2002

Erfaren digitalrådgiver, UX designer og utvikler med ekspertise på digital forretningsutvikling, prosjektledelse og brukervennlighet.

Fra høsten 2022 jobber Ole til daglig som senior rådgiver med digital disrupsjon hos våre gode samarbeidspartnere Knowit. 

Elena Bronfield
Junior Webutvikler
Mail: ehbronfield@gmail.com

Jeg går siste året på bachelor i Multimedieteknologi- og design ved UiA. Gjennom studiene fikk jeg større interesse for UX og webutvikling, og jobber med å få mer erfaring. Nå har jeg en deltidsstilling hos FrameWorks som junior webutvikler.

KONTAKT
Frameworks AS - Kystveien 2, 4.etasje, 4841 Arendal
Mail: kontakt@frameworks.no
Telefon: 97638028


Stikk gjerne innom elller kontakt oss for en prat og lær mer om hva vi kan bistå med. Vi holder til i Eurekabygget på Sørlandet Kunnskapshavn. Hos oss møter du utviklere og designere som forstår og løser reelle utfordringer og problemer. 

KART: 
Her finner du oss! 

Organisasjonsnummer: 985 256 055 

Om Frameworks

Historien
Frameworks er et samfunnsengasjert digitalbyrå. Vi har vært kjent som "Norges første grønne webbyrå" da vi satset mye på digitale portaler og verktøy for klima- og miljøinformasjon helt fra vi startet opp i 2002.

Som bedrift har Frameworks vært Klimapartner og klimanøytral siden 2009 og vi ble sertifisert i Miljøfyrtårn i 2012. Slik ble det også kunder rundt hele verden, og vi har utviklet miljørapporter og web portaler til store organisasjoner og myndigheter både i Europa, Afrika og Midtøsten. Vi er 20 senere et fullverdig digitalbyrå med mye allsidig erfaring som nå bistår både små og store kunder - lokalt, regionalt og internasjonalt med nettløsninger og digitale verktøy og plattformer. 

Frameworks har et aktivt eierskap i SmartOrg AS som er et startup selskap som utvikler og drifter en ny digital platform for enklere oppstart, drift og administrasjon av frivillige foreninger og sameier. 

Miljø og sammfunnsansvar

Vi har et spesielt fokus på nettløsninger og verktøy innen miljø og bærekraft, kunnskap, frivillighet og folkehelse og utvikler og drifter store løsninger for både lokale, norske og internasjonale organisasjoner og selskaper.

Frameworks AS er også engasjert i nærmiljøet og er en av initiativtagerene til TEDxArendal konferansen som samler kunnskap fra hele verden. Vi tror på engasjement både på jobb og fritiden, og ofte går disse to verdene hånd i hånd for våre ansatte. Å få muligheten til å jobbe med noe man brenner for gir både glede, kompetanse og energi. Frameworks AS vil fortsette å engasjere seg i lokale og regionale tema vi føler alle er tjent med.

Vår miljøinnsats er dokumentert i vår årlige Miljørapport gjennom Miljøfyrtårn og vår Klimaregnskap gjennom Klimapartnere.  

Våre Verdier
Vi har et verdisett som vi prøver å etterleve i prosjekter og kunderelasjoner og som vi tror bidrar til gode løsninger, tillitt, god dialog og bærekratig verdiskaping.  

Løsningsorienterte: Vi finner alltid en praktisk løsning på en utfordring.

Troverdige: Vi skal ha en kultur som innbyr til åpenhet og gir troverdighet internt og eksternt.

Engasjerte: Vi skal være engasjerte i jobben vi gjør og i møte med kundene våre.

Bærekraftige: Vi har fokus på FN's bærekraftsmål og har som mål å levere bærekraftige digitale løsninger og platformer som bidrar positivt og lenge i våre kunders verdikjede.

 MiljøfyrtårnKlimapartnere