Team Frameworks

Geir Arntzen Andrew
Daglig leder & digitalrådgiver
Mail: geir@frameworks.no
Telefon: 976 38 028

Geir er grunder og daglig leder med både it-og miljøfaglig ingeniørutdannelse. Har siden 1997 hatt en misjon om å koble disse fagfeltene og jobbet med web prosjekter, plattformer og prosesser innen miljø, bærekraft, klima, folkehelse og kompetanse. Geir fungerer også som smidig prosjektleder (Scrum master) for våre store prosjekter med høy grad av kundeinnvolvering og er vår faste utsendte medarbeider på EU-prosjekter og andre større nettverksprosjekter.

 

Tor-Erik Klausen
Full-stack utvikler
Mail: tor-erik@frameworks.no
Telefon: 922 00 405

Tor-Erik jobber som programmerer og utvikler med web- og systemutvikling, databaser og drift. Med Mastergrad i kommunikasjonsteknologi og systemutvikling fra UiA, er Tor-Erik en stor ressurs for oss innenfor alle oppdrag med behov for tilpassede løsninger og systemarkitektur. Tor-Erik er en erfaren og dyktig ressurs med 15 års erfaring med full-stack .net, web -og systemutvikling og er sertifisert Umbraco Expert.   

Ole Åkre
Digitalrådgiver / New digital media
Mail: ole@frameworks.no
Telefon: 951 45 477

Ole er en erfaren digitalrådgiver, designer og utvikler med ekspertise på digital forretningsutvikling, prosjektledelse og brukervennlighet. Som en av gründerene i Frameworks AS og ansatt i blant annet Sparebanken Sør har han vært involvert i mange ulike typer løsninger. Ole hjelper små og store kunder med planlegging og digital strategi, og kan gjerne lede tekniske og kreative prosesser. 

Tiago Teixeira
Full-stack utvikler
Mail: tiago@frameworks.no
Telefon: 457 79 615

Tiago er utdannet innen programmering og systemutvikling fra hjemlandet Portugal, og har massiv erfaring fra mange ulike spennende og krevende prosjekter. Tiago har en unik blanding av pågangsmot, dyktighet og intuisjon og jobber som webutvikler både på brukergrensesnitt og bakenforliggende systemutvikling. Tiago er en full-stack utvikler med 15 års erfaring med .Net og Php. Sertifisert Microsoft og Umbraco CMS developer. 

Birgit Fostervold
Web designer
Mail: bf@avinet.no
Telefon: 997 06 367

I delingsøkonomiens ånd er vi så heldige at vi har fast avtale med våre gode naboer i Avinet om å få bruke Birgit Fostervold som web og ux designer. Birgit har bakgrunn fra Multimedielinja ved UiA og15 års erfaring som webdesigner og webutvikler med særskilt kompetanse i bruk av publiseringsverktøyene WordPress og Umbraco. Birgit jobber med kundereise, design og profilering i våre kundeprosjekter.

Frameworks AS
FRAMEWORKS AS - Kystveien 2, 4.etasje, 4841 Arendal
Mail: Kontakt@frameworks.no
Telefon: 97638028

Stikk gjerne innom elller kontakt oss for en prat og lær mer om hva vi kan bistå med. Vi holder til i Eurekabygget på Sørlandet Kunnskapshavn. Hos oss møter du utviklere og designere som forstår og løser reelle utfordringer og problemer. 

Kart: Her finner du oss! 

Organisasjonsnummer: 985 256 055 

Om Frameworks

Historien
Frameworks er et samfunnsengasjert digitalbyrå. Vi har vært kjent som "Norges første grønne webbyrå" da vi satset mye på digitale portaler og verktøy for klima- og miljøinformasjon helt fra vi startet opp i 2002.

Som bedrift har Frameworks vært Klimapartner og klimanøytral siden 2009 og vi ble sertifisert i Miljøfyrtårn i 2012. Slik ble det også kunder rundt hele verden, og vi har utviklet miljørapporter og statusportaler fra lille Norge til store organisasjoner både i Europa, Afrika og midtøsten. Vi har etter 15 år utviklet oss til å bli et fullverdig digitalbyrå med mye allsidig erfaring som nå bistår både små og store kunder - lokalt, regionalt og internasjonalt med nettløsninger og digitale verktøy og platformer. 

Sammfunnsansvar
Vi har et spesielt fokus på nettløsninger og verktøy innen miljø og bærekraft, kunnskap, frivillighet og folkehelse og utvikler og drifter store løsninger for både lokale, norske og internasjonale organisasjoner og selskaper.

Frameworks AS er også engasjert i nærmiljøet og er en av initiativtagerene til TEDxArendal konferansen som samler kunnskap fra hele verden. Vi tror på engasjement både på jobb og fritiden, og ofte går disse to verdene hånd i hånd for våre ansatte. Å få muligheten til å jobbe med noe man brenner for gir både glede, kompetanse og energi. Frameworks AS vil fortsette å engasjere seg i lokale og regionale tema vi føler alle er tjent med.

Våre Verdier
Vi har et verdisett som vi prøver å etterleve i prosjekter og kunderelasjoner og som vi tror bidrar til gode løsninger, tillitt, god dialog og bærekratig verdiskaping.  

Løsningsorienterte: Vi finner alltid en praktisk løsning på en utfordring.

Troverdige: Vi skal ha en kultur som innbyr til åpenhet og gir troverdighet internt og eksternt.

Engasjerte: Vi skal være engasjerte i jobben vi gjør og i møte med kundene våre.

Bærekraftige: Vi har fokus på FN's bærekraftsmål og har som mål å levere bærekraftige digitale løsninger og platformer som bidrar positivt og lenge i våre kunders verdikjede.