Vi kan Umbraco

Vi har mange års erfaring med å utvikle og drifte nettsider og digitale løsninger med Umbraco, det best likte CMS-verktøyet i Europa som gir deg full kontroll på store mengder innhold på tvers av flere kanaler og systemer.

Umbraco er perfekt for bedrifter som stiller høye krav til sin digitale tilstedeværelse

Bare les hvorfor 👇

Umbraco på 1, 2, 3.

Sikkerhet i førersetet

Umbraco ivaretar alt uten behov for plugins fra tredjeparter som CMS-verktøy og WordPress ofte er avhengig av. Færre tredjeparter betyr gir færre potensielle sikkerhetshull, tryggere oppdateringer og enklere databehandling.

Administrer mye, enkelt!

Med Umbraco får du ett enkelt system for administrasjon av innhold. Alt du vil publisere, inkludert tekst, bilder, filmer, PDF-filer og andre ting kan struktureres i mapper og blir lett tilgjengelig via søk, og kan integreres mot CRM og ERP-systemer.

Grenseløse muligheter

Vi i Frameworks er spesialister på Umbraco og utvikling av .NET-løsninger. Det betyr at vi kan få til alt det bedriften din ønsker seg. Vil du for eksempel la medlemmer registrere seg og sikre automatisk fakturering via en integrasjon mot regnskapssystemet ditt? Null problem!

Hva er Umbraco?

Umbraco er et publiseringsverktøy med høy sikkerhet og fleksibilitet. Mulighetene i Umbraco er mange og verktøyet passer godt for bedrifter og organisasjoner som ønsker skreddersydd design, høy stabilitet samt enkel administrasjon og produksjon av innhold. Vi anbefaler Umbraco til alle som har behov for mye innhold og som ønsker at innholdet skal være enkelt å administrere.

Umbraco er basert på åpen kildekode og er bygget på Microsoft Azure. Umbraco er også kåret til CMS-verktøyet med flest fornøyde brukere i Europa.

Vi bygger Umbraco-løsninger som er enkle å administrere og som gjør det er lett å holde oversikt over mye innhold, samtidig som innholdet enkelt kan publiseres til flere kanaler, for eksempel nettside og applikasjoner. Med en Umbraco-løsning fra Frameworks får du også fleksibiliteten til å være kreativ med elementer, bilder, grafikk og design når du lager nytt innhold.

Fordeler med Umbraco

Enklere og sikrere databehandling

Mens WordPress er avhengig av plugins for å støtte funksjonalitet som søkomotoroptimalisering, tofaktorautentisering og kontaktskjemaer, trengs det ingen plugins i Umbraco.

Plugins lages av tredjeparter, ofte kommersielle selskaper utenfor EU, og når man installerer en plugin på nettsiden sin, kan man aldri være helt sikker på hvilken data tredjeparten får tilgang til. Dette skaper for eksempel problemer med tanke på personvern og GDPR om nettsiden din inneholder personlig informasjon, og kan skape sikkerhetshull.

Hvis du bruker WordPress og har personlig data på nettsiden din, bør du inngå en databehandleravtale med leverandørene av hver enkelt plugin. Det slipper du med Umbraco – for da dekker databehandleravtalen med Frameworks alt.

Se nytt innhold før det publiseres

Når du lager nytt innhold, for eksempel en landingsside med tekster, bilder og andre grafiske elementer, kan du forhåndsvise innholdet før det publiseres.

Da kan du være helt sikker på at resultatet blir slik du ønsker deg før det blir tilgjengelig for andre via nettsiden din.

Enkel administrasjon av mye innhold

Mediebiblioteket og innholdsstrukturen i Umbraco gjør det enkelt å holde oversikt over nyhetsartikler, produkter og tjenester, medlemslister og alt annet du ønsker å presentere på nettsiden din.

Vi legger opp innholdet på en strukturert måte slik at du enelt kan holde det organisert og enkelt finner frem til det innholdet du ønsker å oppdatere.

Stort fagmiljø

Selv om Umbraco ikke er like populært som WordPress, er det blitt brukt til å utvikle mer enn 700 000 nettsider. Det er Europas best likte CMS-system og basert på åpen kildekode, som betyr at det finnes mange spesialister med kompetanse på systemet. Umbraco er basert på Microsoft .NET og videreutvikles kontinuerlig av Umbraco HQ.

Velger du Umbraco, velger du en publiseringsplattform som mange kjenner til og som vil bli videreutviklet i mange, mange år fremover.

Vil du også lage kule nettsider og digitale tjenester som funker?

Vi tar gjerne en hyggelig prat om hvordan vi kan hjelpe deg og din bedrift med nye eller eksisterende løsninger i Umbraco.

Kontakt

Simen Wik, daglig leder
simen.wik@frameworks.no
Telefonnummer 40400088

Du får enkelt tak i oss

Simen Wik

Simen Wik

daglig leder og rådgiver

Simen er daglig leder, og i et firma med fire ansatte betyr det at han også er konsulent, prosjektleder, kunderådgiver, økonomiansvarlig, HR-ansvarlig og markedssjef 📎 Heldigvis er han i følge de som kjenner han en utrolig hyggelig fyr som alltid har et smil på lager uansett hvor mange baller han har i lufta på en gang.

simen.wik@frameworks.no
40400088

Tor-Erik Klausen

Tor-Erik Klausen

fullstackutvikler

Tor-Erik er kodeninjaen vår som sørger for at vi kan si ja der andre må si nei 🥷Med master i kommunikasjonsteknologi og systemutvikling samt mer enn femten års erfaring med fullstack, .net, web- og systemutvikling er han en fantastisk ressurs på alle oppdrag hvor no-code ekspertene kommer til kort.

tor-erik@frameworks.no
92200405

Andrew Smith

Andrew Smith

kreatør

Andrew er en unik person som både briljerer på det tekniske samtidig som han bidrar med et enormt kreativt engasjement  🎨 Med et bredt spekter av interesser og bakgrunn innen grafisk design kan han tilnærme seg prosjekter med et unikt perspektiv. Derfor klarer han å stadig flytte grensene for hva som er mulig å få til med WordPress.

andrew-smith@frameworks.no
46422014

Yaser Hani Timim

Yaser Hani Timim

juniorutvikler

Yaser har imponert oss stort med sin stå på vilje og evne til å løse utfordringer på kreative måter 💡 Han har nylig fullført en bachelor i dataingeniørstudie og softwareutvikling fra UiA, og jobber nå som sertifisert Umbraco professional juniorutvikler for oss med fokus på .NET-utvikling.

yaser.timim@frameworks.no
45546032