Våre tjenester

Nettløsninger

Vi leverer utvikling av nettløsninger med UX/brukeropplevelse og design som fungerer både på stor og liten skjerm og som kan integreres mot andre interne og eksterne systemer. Vi tenker brukerreise og brukeropplevelser og er sterke på teknologi, utvilkling og metoder for å få prosjekter i mål og holde dem i drift. Vi bygger ofte prosjektene våre på solide åpne platformer som f.eks Umbraco CMS og Wordpress , men når det kreves utvikler vi gjerne skreddersydde løsninger fra bunnen av. Vi leverer på alt fra utvikling til drift og support!

Rådgivning

Vi har jobbet i den digitale verden i over 20 år, og har lang erfaring med strategisk og praktisk arbeid for å oppnå resultater av digitale løsninger og verktøy. Vi tilbyr vår kompetanse som prosjektledere, gjennomgang av spesifikasjoner, og brukervennlighet samt bistår kunder med å være ekspertkompetanse på innkjøp. Har du behov for en trygg hånd som leder deg gjennom prosjektet har vi lang allsidigi erfaring og gode referanser.

Utvikling

Frameworks har erfarne web utviklere som jobber både på frontend (det du ser), backend (hvordan systemet er bygd opp) og integrasjon (hvordan systemer snakker sammen). Vi bruker moderne rammeverk, programeringsspråk og metoder. Vi bruker tid på dialog med kunder og brukere for å kartlegge behov, utfordring og løsninger. Vi har utviklet store og solide løsninger for samhandlingsprosesser og nettverk, og har lang erfaring på å koble ulike systemer og tjenester.

Design

Frameworks har kompetanse på UX/Grafisk design, enkel produksjon av film og animasjon - og kan levere visuelt og kreative innhold til digitale plattformer. Vi besitter også unik kompetanse på Unity, der man kan visualisere i både 2D og 3D ulike simulasjoner, småspill eller infografikk. VR og AR er også teknologier vi er kjent med. Har du en spennende ide men er litt usikker på hvordan den bør lages kan du snakke med oss og få gode råd.

Et utvalg av våre kunder

University of the Arctic
Eyde nettverket
Vestagdermuseet
Kommunenes sentralforbund
Vitensenteret
Østfoldforskning
Aust-Agder fylkeskommune
Arendal Næringsforening
Windy Boats
GRID Arendal
Markedsforum Aust-Agder
Sparebanken Sør
Klimapartnere
Arendal kommune
G Travel
Økologisk Norge
Besteforeldrenes klimaaksjon
Arendals dampskibsselskab
Stable
Sørlandet kunnskapshavn
Evjeklinikken
Royal montasjebygg
Norwegian blue forest network
Det skjer i Arendal - Digitalmagasin
Agdir
Arendal by
Miljøverndepartementet
Norske selskap : Foto
Fritt & Vilt
Chr. Th. Boe & Søn AS
Næring og turistdepartementet - Sør Afrika
Miljøstatus Norge
Arendalsuka