Ansatte i Frameworks

Her finner du en oversikt over ansatte i Frameworks AS og andre personer knyttet til selskapet.
Simen Wik

Simen Wik

daglig leder og rådgiver

Simen er daglig leder, og i et firma med fire ansatte betyr det at han også er konsulent, prosjektleder, kunderådgiver, økonomiansvarlig, HR-ansvarlig og markedssjef 📎 Heldigvis er han i følge de som kjenner han en utrolig hyggelig fyr som alltid har et smil på lager uansett hvor mange baller han har i lufta på en gang.

simen.wik@frameworks.no
40400088

Tor-Erik Klausen

Tor-Erik Klausen

fullstackutvikler

Tor-Erik er kodeninjaen vår som sørger for at vi kan si ja der andre må si nei 🥷Med master i kommunikasjonsteknologi og systemutvikling samt mer enn femten års erfaring med fullstack, .net, web- og systemutvikling er han en fantastisk ressurs på alle oppdrag hvor no-code ekspertene kommer til kort.

tor-erik@frameworks.no
92200405

Andrew Smith

Andrew Smith

design og innholdsutvikler

Andrew er en unik person som både fikser det kjedelige tekniske samtidig som han bidrar med et enormt kreativt engasjement  🎨 Med et bredt spekter av interesser og bakgrunn innen grafisk design kan han tilnærme seg prosjekter med et unikt perspektiv, samtidig som han flytter grensene for hva som er mulig med WordPress.

andrew-smith@frameworks.no
46422014

Yaser Hani Timim

Yaser Hani Timim

juniorutvikler

Yaser har imponert oss stort med sin stå på vilje og evne til å løse utfordringer på kreative måter 💡 Han har nylig fullført en bachelor i dataingeniørstudie og softwareutvikling fra UiA, og jobber nå som sertifisert Umbraco professional juniorutvikler for oss med fokus på .NET-utvikling.

yaser.timim@frameworks.no
45546032

Eirik Fossestøl Andresen

Eirik Fossestøl Andresen

juniorutvikler

Eirik har igjennom sitt eget selskap drevet med webutvikling og programmering i mange år allerede. Han liker utfordringer og tilegner seg stadig ny teknologi, rammeverk og metoder. Eirik jobber i Frameworks samtidig som han tar videre utdanning innen datateknologi og programmering.

eirik@frameworks.no
94974070

Sofie Elena Bronfield

Sofie Elena Bronfield

designer

Elena har bacheelor i multimedieteknologi- og design fra UiA og tar nå master i interaksjonsdesign ved NTNU. Hun har et godt øye for design og brukervennlige løsninger, og har i dag en deltidsstilling hos Frameworks som designer ved siden av studiene.

Ditt navn her?

Ditt navn her?

Vi er alltid på utkikk etter nye talenter. Ta gjerne kontakt med Simen hvis du kjenner at du er klar for en spennende jobb og har kompetanse på webutvikling, skytjenester, Microsoft-net framework, ASP.net, SQLServer, MySQL, MVC, Web/REST api, C#, JavaScript/TypeScript, HTML/CSS, Git og kildekodehåndtering, CMS og/eller ERP systemer.

Ressurspersoner tilknyttet selskapet

Vi jobber sammen med mange av sørlandets byråer og kreatører slik at vi kan tilby den beste kompetansen for nettopp ditt prosjekt.

Geir Arntzen Andrew

Geir Arntzen Andrew

Eier og styreleder

Geir er en seriegründer med både it- og miljøfaglig ingeniørutdannelse. Han har siden 1997 jobbet med webprosjekter, plattformer og prosesser innen miljø, bærekraft, klima, folkehelse og kompetanse. I dag er han daglig leder for SmartOrg, men som største eier av og styreleder for Frameworks er han en viktig ressursperson for selskapet.

geir@frameworks.no
97638028

Birgit Fostervold

Birgit Fostervold

webutvikler og designer

I delingsøkonomiens ånd er vi så heldige at vi har fast avtale med våre gode naboer i Asplan Viak om å få bruke Birgit Fostervold som webutvikler og UX designer på vårt team. Birgit har bakgrunn fra Multimedia ved UIA og har over 15 års erfaring som webdesigner og webutvikler med særskilt kompetanse i bruk av publiseringsverktøyene WordPress og Umbraco. Bidrar også med verdifull prosesskunnskap, digital markedsføring og innhold.

birgit.fostervold@asplanviak.no
99706367

Tiago Teixeira

Tiago Teixeira

eier og fullstackutvikler

Tiago er full-stack utvikler med 20 års erfaring med .Net og Php og mye annet. Sertifisert Microsoft og Umbraco CMS developer. Jobbet som utvikler for Frameworks 2009-2021 og er fortsatt med som eier og rådgiver. Tiago jobber til daglig med å lede utviklingsavdelingen til Diller AS hjemme i Portugal.

tiago@frameworks.no
+351 918 923 703

Ole Åkre

Ole Åkre

eier og styremedlem

Ole er en erfaren digitalrådgiver, UX designer og utvikler med ekspertise på digital fornnlighet. Til daglig jobber han som CTO i Encryptia, hvor han bidrar til å bygge morgendagens utdanningsplattform med innoverende læringsmetoder.

ole@frameworks.no
95145477