frameworks logo

Om Frameworks

Frameworks er sørlandets ledende digitalbyrå. Vi har mer enn 20 års erfaring med å utvikle funskjonsrike nettsider og nettapplikasjkoner for bedrifter og organisasjoner med høye ambisjoner for sin digitale tilstedeværelse.

Et rendyrket digitalbyrå med fokus på nett

Vi skiller oss fra mange siden vi rendyrker fokuset på utvikling av gode funksjonsrike nettsider og nettapplikasjoner. Vi er spesialister på utvikling, design og drift, men kan også mye om  sikkerhet, søkemotoroptimalisering, kunstig intelligens, personvern og mye annet relatert til fagfeltet vårt.

Annonsering på facebook og lignende overlater vi til andre, slik at vi kan konsentrere oss om det vi er best på, men vi tipser gjerne om flinke folk vi kjenner 😉

Gjengen i Frameworks har holdt på lenge. Faktisk så har vi mer enn 20 års erfaring med å hjelpe bedrifter og organisasjoner med sin digitale tilstedeværelse. Vi tar ansvar for miljø og samfunn og har som mål å bidra til utvikling av bærekraftige digitale løsninger samtidig som vi skaper arbeidsplasser, inkluderer tilflyttere til Agder og bidrar til positiv utvikling ved å nyttiggjøre smart teknologi for å skape gevinster for kundene våre.

Våre verdier

Vi er engasjerte

Det spiller ingen rolle om du representerer et enkeltpersonsforetak eller et konsern med drift i alle verdensdeler – vi er oppriktig engasjert av å levere gode løsninger og heve din digitale tilstedeværelse til nye høyder.

Vi er løsningsorienterte

Vi tar utfordringer som andre sliter med på strak arm – selv om det medfører at vi må tenke på utsiden av boksen og utvikle løsninger som ikke finnes fra før. Med Frameworks på laget slipper du å forholde deg til no-code begrensninger.

Vi er bærekraftige

Alle må bidra for å bygge en bedre fremtid, derfor har vi fokus på FN’s bærekraftsmål og har som mål å levere bærekraftige digitale løsninger og plattformer som bidrar positivt og lenge i våre kunders verdikjede.

Selskapets historie

Frameworks er et samfunnsengasjert digitalbyrå. Vi har vært kjent som «Norges første grønne webbyrå» da vi satset på digitale portaler og verktøy for klima- og miljøinformasjon helt fra vi startet opp i 2002.

Som bedrift har Frameworks vært Klimapartner og klimanøytral siden 2009 og vi ble sertifisert i Miljøfyrtårn i 2012. Slik ble det også kunder rundt hele verden, og vi har utviklet miljørapporter og web portaler til store organisasjoner og myndigheter både i Europa, Afrika og Midtøsten. Vi er 20 senere et fullverdig digitalbyrå med mye allsidig erfaring som nå bistår både små og store kunder – lokalt, regionalt og internasjonalt med nettløsninger og digitale verktøy og plattformer.

Frameworks har et aktivt eierskap i SmartOrg AS som er et startup selskap som utvikler og drifter en ny digital platform for enklere oppstart, drift og administrasjon av frivillige foreninger og sameier.

Miljø og sammfunnsansvar

Vi har et spesielt fokus på nettløsninger og verktøy innen miljø og bærekraft, kunnskap, frivillighet og folkehelse og utvikler og drifter store løsninger for både lokale, norske og internasjonale organisasjoner og selskaper.

Frameworks AS er også engasjert i nærmiljøet og er en av initiativtagerene til TEDxArendal konferansen som samler kunnskap fra hele verden. Vi tror på engasjement både på jobb og fritiden, og ofte går disse to verdene hånd i hånd for våre ansatte. Å få muligheten til å jobbe med noe man brenner for gir både glede, kompetanse og energi. Frameworks AS vil fortsette å engasjere seg i lokale og regionale tema vi føler alle er tjent med.

Vår miljøinnsats er dokumentert i vår årlige Miljørapport gjennom Miljøfyrtårn og vårt klimaregnskap gjennom Klimapartnere.

Ansatte i Frameworks AS

bilde av simen wik

Simen Wik

daglig leder

Simen organiserer det daglige arbeidet og holder i større prosjekter.

simen.wik@frameworks.no
40400088

profilbilde av tor-erik

Tor-Erik Klausen

fullstackutvikler

Tor-Erik er kodeninjaen vår som virkelig sørger for at vi kan si ja der andre må si nei.

tor-erik@frameworks.no
92200405

profilbilde av andrew

Andrew Smith

design og innholdsutvikler

Andrew er en uvurdelig ressurs som briljerer både på det tekniske og det kreative.

andrew-smith@frameworks.no
46422014

profilbilde av eirik

Eirik Fossestøl Andresen

utvikler

Eirik digger utfordringer og jobber i Frameworks mens han tar master innen datateknologi og programmering.

eirik@frameworks.no
94974070

profilbilde av yaser

Yaser Hani Timim

juniorutvikler

Yaser har en enorm stå på vilje og gir seg aldri når han får nye utfordringer.

yaser.timim@frameworks.no
45546032

placeholderbilde

Ditt navn her?

flunkende ny stillingstittel

Vi ser etter engasjerte folk som vil bli med på laget vårt. Ta kontakt med Simen hvis du er klar for en spennende job og har erfaring med webutvikling.

Ressurser tilknyttet selskapet

Vi jobber sammen med mange av sørlandets byråer og kreatører slik at vi kan tilby den beste kompetansen for nettopp ditt prosjekt.

profile picture of geir

Geir Arntzen Andrew

eier og styreleder

Geir er en seriegründer med it- og miljøfaglig ingeniørutdannelse. Han er eier og styreleder i Frameworks.

geir@frameworks.no
97638028

profile picture of birgit

Birgit Fostervold

webdesigner og utvikler

Birgit har bakgrunn fra Multimedia ved UIA og har over 20 års erfaring som webdesigner og utvikler. Hun bidrar også med verdifull prosesskunnskap, digital markedsføring og innhold.

birgit.fostervold@asplanviak.no
99706367

profile picture of tiago

Tiago Teixeira

medeier og fullstackutvikler

Tiago jobbet som utvikler for Frameworks fra 2009 til 2021 og leder i dag utviklingsavdelingen i Diller AS.

tiago@frameworks.no
+351 918 923 703

profile picture of ole akre

Ole Åkre

medeier og styremedlem

Til daglig jobber Ole som CTO i Encryptia, hvor han bidrar til å bygge morgendagens utdanningsplattform med innoverende læringsmetoder.

ole@frameworks.no
95145477

 
profile photo of birte

Birte Runde

tekstforfatter, journalist og medierådgiver

Ved siden av ansvaret som kommunikasjonsansvarlig i Eyde-klyngen og lektor ved Sam Eyde VGS er Birte selvstendig frilanser med fokus på mediestrategi, journalistikk og produksjon av tekst, bilder og annet innhold.

birte.runde@gmail.com
971 91 630