frameworks logo

Nettsider og applikasjoner

Vi er klare til å hjelpe deg og din bedrift med å løse alle digitale utfordringer. Hvis du har behov for utvikling utover det som er mulig å få til i dag, ønsker en enklere og mer brukervennlig nettside, trenger integrasjoner eller bare ikke er helt sikre på hvordan dere skal angripe nye muligheter bør vi prate sammen.

Publiserings-løsninger

Vi spiser utfordringer til frokost og sier ja der andre må si nei. Hyllevare og no-code er ikke best for alle, så der det ikke eksisterer løsninger fra før lagrer vi våre egne i PHP, .NET, C#, JAVA eller andre språk vi snakker.

For å realisere løsninger bruker vi WordPress eller Umbraco som publiseringsplattform. Begge løsningene gjør det enkelt for deg å redigere og publisere nytt innhold.

Umbraco

Umbraco er et publiseringsverktøy med høy sikkerhet og høy fleksibilitet. Det er ekstremt mange muligheter som gjør at Umbraco passer godt for bedrifter og organisasjoner som ønsker å skreddersy løsninger. Samtidig er publiseringsverkøyet kjempeenkelt å bruke, siden vi er eksperter på å sette det opp på en logisk og enkel måte.

Umbraco er basert på åpen kildekode og er bygget på Microsoft Azure. Umbraco er også kåret til CMS-verktøyet med flest fornøyde brukere i Europa.

Vi bygger Umbraco-løsninger som er enkle å administrere og som gjør det er lett å holde oversikt over mye innhold, samtidig som innholdet enkelt kan publiseres til flere kanaler, for eksempel nettside og applikasjoner. Med en Umbraco-løsning fra Frameworks får du også fleksibiliteten til å være kreativ med elementer, bilder, grafikk og design når du lager nytt innhold.

Velg Umbraco om du vil

  • Administrere mye innhold for funksjonsrike nettsider uten å gå i surr
  • Utvikle skreddersydde webapplikasjoner for bestemte formål
  • Delegere tilganger til spesifikt innhold til spesifikke personer

WordPress

WordPress er verdens mest brukte publiseringsverktøy for nettsider. Populariteten er i høy grad drevet av at verktøyet er lett å komme i gang med, i utgangspunktet gratis og lett å forstå. Vi bygger lynraske og elegante WordPress-sider for bedrifter og organisasjoner med behov for gode nettsider for å prestentere seg selv og innholdet sitt.

Velg WordPress om du vil

  • Vil komme raskere i mål med lavere budsjett
  • Ha en lynrask nettside som blir tilgjengelig umiddelbart
  • Ikke har behov for spesiell funksjonalitet utover å presentere bedriften på en god måte.

Nettsidepakker

Enkel landingsside

Få bedriften din på nett med en enkel side som formidler budskapet ditt og gjør det enkelt  for kunder å ta kontakt med deg.

Leveres med WordPress. Fra 9 900,- ekskl. mva.

Nettside uten design

Presenter bedriften din med en nettside som inneholder alt du trenger for å markedsføre deg og tjenestene dine. Du designer – vi utvikler.

Leveres med WordPress. Fra 24 900,- ekskl. mva.

Nettside med design

Presenter bedriften din med en nettside som inneholder alt du trenger for å markedsføre deg og tjenestene dine. Vi designer og utvikler

Leveres med WordPress. Fra 49 900,- ekskl. mva.

Funksjonsrik nettside

Få mer ut av nettsiden din med funksjonalitet som åpner nye dører, eller bruk Frameworks til å utvikle webapplikasjoner for spesifikke formål som ingen andre løser for deg.

Leveres med Umbraco. Vi blir enige om pris!