Arendalsuka

Arendalsuka er en demokratisk møteplass for alle som er engasjert i samfunnet vi lever i. Dette er arrangementet for deg som vil være med å lytte til, debattere og løse dagens og morgendagens samfunnsutfordringer. Vi i Frameworks har utviklet nettsiden og webapplikasjoner for Arendalsuka over flere år.

Selskap

Arendalsuka

Publiseringssystem

Umbraco

Funksjoner

Nyheter
Mediebibliotek
Informasjonsbibliotek
Webapplikasjon for invitasjoner
Programsøk (Lanseres i 2024)
Universell utforming

«Frameworks har vært leverandør for nettsiden arendalsuka.no siden 2021. Vi er svært fornøyde med Frameworks som samarbeidspartner til et av Norges største arrangementer. Vi opplever dem som en profesjonell leverandør med fokus på brukervennlighet og sikkerhet. De leverer alltid som avtalt og er hyggelige og løsningsorienterte å jobbe med»

Arendalsuka

Behovet

Arendalsuka er norges største demokratiske møteplass med mer enn 150 000 besøkende hvert år.

Med rundt 1900 arrangementer og 200 stands som fyller Arendal sentrum i fem dager i august hvert år, har publikum et stort behov for informasjon i tiden før, under og etter Arendalsuka foregår. Derfor er det kritisk med en god og brukervennlig nettside som også er enkel å vedlikeholde for teamet bak Arendalsuka.

Løsningen

I samarbeid med teamet bak Arendalsuka bygget vi i 2021 en helt ny nettside, som sikrer at publikum, partnere og arrangører lett forstår hva som skjer før, under og etter arrangementet.

Vi valgte Umbraco siden publiseringsplattformen er GDPR-vennlig, sikker, enkel å administrere og skalerbar. Med Umbraco har vi også bygget en egen webapplikasjon for invitasjon av politikere til Arendalsuka – som ivaretar kommunikasjon mellom partene og gjør det enkelt å organisere arrangementene.

Finn ut om vi er en match for ditt prosjekt

Har du et spennende prosjekt på gang eller behov for en ny nettside for bedriften din? Snakk med Simen så finner vi ut hvordan vi kan hjelpe deg med å realisere målene dine.

Simen Wik
Daglig leder
simen.wik@frameworks.no
40 40 00 88