Mediekollega.no

Mediekollega er et rekrutterings- og bemanningsbyrå som spesialiserer seg på å finne fagkompetanse innen kommunikasjon, kreativitet, markedsføring og medier. I 2022 skiftet de identitet, endret navn fra «Medievikar» og fikk nye nettsider fra Frameworks i samarbeid med design- og kommunikasjonsbyrået Innoventi.

Selskap

Mediekollega

Publiseringssystem

WordPress

Funksjoner

Forside
Innholdssider
Nyheter
Stillingsannonser
Kandidatarkiv
Kontaktskjema
Integrasjon mot HubSpot

Jeg anbefaler Frameworks på det varmeste! De er dyktige folk, som finner gode løsninger og som gir det lille ekstra – og ikke minst er de hyggelige. Da Mediekollega laget ny hjemmeside i fjor brukte vi Frameworks, og det var selvsagt å bruke dem igjen når vi trengte noen oppgraderinger i år.

Marienne Thorvik

Daglig leder, Mediekollega AS

Behovet

Mediekollega finner fagfolk og spesialister til noen av Norges mest interessante byråer og inhouse-avdelinger. Faste ansettelser, prosjekter og vikariat. I forbindelse med en full re-branding og en helt ny visuell identitet, oppstod det et behov for nye nettsider som kunne presentere identiteten og kommunisere budskapene Mediekollega vil nå ut med i markedet.

Løsningen

I samarbeid med Mediekollega og kommunikasjonsbyrået Innoventi utviklet vi en ny nettside med WordPress basert på en ny visuell identitet.

Den nye nettsiden gjør det lett å bli kjent med Mediekollega. Den lar teamet bak organisasjonen enkelt kommunisere om aktuelle kandidater, tilgjenglige stillinger og annen relevant informasjon. Ingen nettsider bør være statiske, og i etterkant av lanseringen har vi i Frameworks bistått med flere endringer for å tilpasse mulighetene for kommunikasjon og publisering av ny informasjon.

Finn ut om vi er en match for ditt prosjekt

Har du et spennende prosjekt på gang eller behov for en ny nettside for bedriften din? Snakk med Simen så finner vi ut hvordan vi kan hjelpe deg med å realisere målene dine.

Simen Wik
Daglig leder
simen.wik@frameworks.no
40 40 00 88