frameworks logo white color

Arendalsuka.no

Arendalsuka er en demokratisk møteplass for alle som er engasjert i samfunnet vi lever i. Dette er arrangementet for deg som vil være med å lytte til, debattere og løse dagens og morgendagens samfunnsutfordringer. Vi i Frameworks har utviklet nettsiden og webapplikasjoner for Arendalsuka over flere år.

Selskap

Arendalsuka

Tjenester

Design, utvikling og drift av nettside og webapplikasjoner bygget med Umbraco.

 

Funksjoner

Nyheter
Mediebibliotek
Informasjonsbibliotek
Webapplikasjon for invitasjoner
Direktestrømming av arrangementer
Programsøk (Lanseres i 2024)

arendalsuka logo on dark background
Arendalsuka/Foto: Mona Hauglid

Behovet

Arendalsuka er norges største demokratiske møteplass med mer enn 150 000 besøkende.

Med rundt 1900 arrangementer og 200 stands som fyller Arendal sentrum i fem dager i august hvert år, har publikum, arrangører og andre deltakere et stort behov for informasjon i tiden før, under og etter Arendalsuka foregår. Derfor er det kritisk med en god og brukervennlig nettside som også er enkel å vedlikeholde for teamet bak Arendalsuka, og som tilrettelegger for god og effektiv kommunikasjon og dialog mellom partene.

Løsningen

Frameworks har samarbeidet med teamet bak Arendalsuka i flere år, og i 2021 bygget vi en helt ny nettside som sikrer at publikum, partnere og arrangører lett forstår hva som skjer før, under og etter arrangementet. Vi valgte Umbraco siden publiseringsplattformen er GDPR-vennlig, sikker, enkel å administrere og skalerbar. Perfekt for behovene til Arendalsuka. 

For å sikre enkel og effektiv kommunikasjon mellom arrangører, politikere og arendalsuka har vi også bygget en egen webapplikasjon for invitasjon av politikere til Arendalsuka. Webappen ivaretar behovet for dialog mellom partene og gjør det enkelt for arrangører å invitere politikere til sine arrangementer, samt partikoordinatorer å motta og behandle invitasjoner.

Programsøk

Med mer enn 1900 arrangementer er det mye å sette seg inn i for de mer enn 150 000 besøkende som deltar på Arendalsuka hvert år. For å hjelpe publikum med å forstå hva som skjer hvor og når, utviklet vi sommeren i 2024 et helt nytt programsøk som gjør det lekende lett å søke i programmet.

Med programsøket kan man lett filtrere på forskjellige tema, språk og kategorier, samt se om arrangementer er tilgjengelig for rullestol, tilbyr hørselshjelp og strømming over nettet.

screenshots of arendalsuka homepage
a mobile phone with the website for arendalsuka on screen

Finn ut om vi er en match for deg!

Har du et spennende prosjekt på gang eller behov for en ny nettside for bedriften din? Snakk med Simen så finner vi ut hvordan vi kan hjelpe deg med å realisere målene dine.

bilde av simen wik

Simen Wik
Daglig leder
simen.wik@frameworks.no
40 40 00 88