frameworks logo white color

Mediekollega.no

Mediekollega er et rekrutterings- og bemanningsbyrå som spesialiserer seg på å finne fagkompetanse innen kommunikasjon, kreativitet, markedsføring og medier. Med 15 års erfaring innen markedsføring, kommunikasjon og design og med egen bakgrunn fra bransjen har de en unik innsikt i hva som kreves for å lykkes. De hjelper virksomheter med både faste ansettelser, prosjektstillinger eller med innleie av vikar.

Selskap

Mediekollega AS

Tjenester

Utviking, drift og vedlikehold av nettside bygget med WordPress i samarbeid med design- og kommunikasjonsbyrået Innoventi. 

Funksjoner

Forside
Innholdssider
Nyheter
Stillingsannonser
Kandidatarkiv
Kontaktskjema
Integrasjon mot HubSpot

a laptop floating in air with the mediekollega home page on screen
a woman interviewing a man inside of a meeting room

Behovet

Mediekollega finner fagfolk og spesialister til noen av Norges mest interessante byråer og inhouse-avdelinger. Faste ansettelser, prosjekter og vikariat. I forbindelse med en full re-branding og en helt ny visuell identitet, oppstod det et behov for nye nettsider som kunne presentere identiteten og kommunisere budskapene Mediekollega vil nå ut med i markedet.

Løsningen

I 2022 skiftet Mediekollega identitet, endret navn fra «Medievikar» og fikk nye nettsider fra Frameworks i samarbeid med design- og kommunikasjonsbyrået Innoventi.

Den nye nettsiden gjør det lett å bli kjent med Mediekollega. Den lar teamet bak organisasjonen enkelt kommunisere om aktuelle kandidater, tilgjenglige stillinger og annen relevant informasjon. Ingen nettsider bør være statiske, og i etterkant av lanseringen har vi i Frameworks bistått med flere endringer for å tilpasse mulighetene for kommunikasjon og publisering av ny informasjon.

an ipad leaning against a wall with a screenshot of the mediekollega website
collegues in mediekollega sitting around a table
a mobile phone laying on brick stairs

Finn ut om vi er en match for deg!

Har du et spennende prosjekt på gang eller behov for en ny nettside for bedriften din? Snakk med Simen så finner vi ut hvordan vi kan hjelpe deg med å realisere målene dine.

bilde av simen wik

Simen Wik
Daglig leder
simen.wik@frameworks.no
40 40 00 88