frameworks logo white color

Okologisknorge.no

Økologisk Norge er Norges største ideelle organisasjon for deg som dyrker eller spiser økologisk. De er en medlemsorganisasjon for alle som ønsker en bedre, sunnere og mer rettferdig verden, som driver flere viktige prosjekter innen rekruttering til og utvikling innen økologisk landbruk, skolehager, arrangementer og biologisk mangfold. 

Organisasjon

Økologisk Norge

Tjenester

Utviking, drift og vedlikehold av nettside og webapplikasjoner bygget med Umbraco.

Funksjoner

Nettside
Prosjektsider
Dokumentbibliotek
Økoguide webapplikasjon
Medlemsdatabase
Donasjonsportal

a mobile phone in a forest scenery
women picking carrots from a field
a close up image of an ipad

Behovet

Økologisk Norge tok et stort steg mot enda mer tydelig kommunikasjon i 2018 ved navneskiftet fra Oikos. Tidligere har flere av prosjektene til organisasjonen hatt egne utrykk, visuell stil og logoer, og ved å samle prosjektene under samme visuelle profil har Økologisk Norge styrket organisasjonens utrykk med en tydelig avsender.

Som en del av den nye kommunikasjonsstrategien, oppstod det også et behov for nye nettsider som kunne fungere som ett felles hjem for alle prosjekter under Økologisk Norge. Et hjem som kan romme alt for en stor organisasjon med en viktig kampsak og mye på hjertet.

Løsningen

Vi har samarbeidet i nesten ti år med Økologisk Norge, og bidratt med å utvikle flere nettsider for organisasjonen. I 2018 utviklet vi helt nye nettsider basert på design og profilmanual av merkevare- og identitetsbyrået Bielke&Yang. Den nye nettsiden for Økologisk Norge har i dag vokst til et omfattende bibliotek med informasjon om organisasjonens aktiviteter, prosjekter og arbeidsområder.

Vi har integrert det som tidligere var eksterne prosjekter inn i okologisknorge.no. For eksempel har Økoguiden, som tidligere var i papirformat, nå blitt til en fullspekket webapplikasjon med oversikt over virksomheter som selger eller produserer økologiske produkter over hele Norge.

Økoguiden gjør det lettere å finne små og store økotilbydere av lokalmat, tjenester og opplevelser. Det er enkelt for aktører med økologisk drift å registrere seg i guiden, og etter at de har registrert seg kan de selv oppdatere profilen sin med informasjon, adresse, bilder og annen informasjon.

Finn ut om vi er en match for deg!

Har du et spennende prosjekt på gang eller behov for en ny nettside for bedriften din? Snakk med Simen så finner vi ut hvordan vi kan hjelpe deg med å realisere målene dine.

bilde av simen wik

Simen Wik
Daglig leder
simen.wik@frameworks.no
40 40 00 88