Våre tjenester

Vi er klare til å hjelpe deg og din bedrift med å løse alle digitale utfordringer. Hvis du har behov for utvikling utover det som er mulig å få til i dag, ønsker en enklere og mer brukervennlig nettside, trenger integrasjoner eller bare ikke er helt sikre på hvordan dere skal angripe nye muligheter bør vi prate sammen.

Vi er spesialister på

Funksjonsrike nettsider

Still høye krav til din digitale tilstedeværelse med en skreddersydd og funksjosrik nettside som er enkel å tilpasse med nytt innhold.

Vi spiser utfordringer til frokost og sier ja der andre må si nei. Hyllevare og no-code er ikke best for alle, så der det ikke eksisterer løsninger fra før lagrer vi våre egne i PHP, .NET, C#, JAVA eller andre språk vi snakker.

Drift og vedlikehold

Få mindre bekymringer, dropp bryet med vedlikehold og bruk tiden på ting som skaper verdi for bedriften din.

La Frameworks ta seg av drift, oppdateringer og vedlikehold. Vi passer på at nettsiden fungerer med regelmessig tilsyn, oppdateringer, daglig sikkerhetskopi og 24/7 overvåkning av tilgjengelighet.

Grafisk design

Ønsker du deg en nettside som ser bra ut? La bedriften din skinne og hev standarden for merkevaren din med en suveren visuell identitet.

Med vår kreativitet på laget får nettsiden din et flott grafisk design og en visuell identitet som fanger oppmerksomheten til alle som besøker den.

Brukervennlighet

La oss hjelpe deg med å kartlegge kundereiser fra A til Å. Vi hjelper deg ikke bare med å identifisere problemer, vi løser dem også. Med testing sammen med brukere underveis i prosessen kvalitetssikres resultatet slik at bedriften din ender opp med en brukervennlig og nyttig nettside som løser praktiske behov.

Nettsidepakker

Enkel landingsside

Få bedriften din på nett med en enkel side som formidler budskapet ditt og gjør det enkelt  for kunder å ta kontakt med deg.

 • En enkelt side med tekst, bilder og video.
 • Avsnitt om bedriften, tjenester som tilbys og kontaktinformasjon.
 • Moderne og minimalistisk design som fungerer på PC, Mac, nettbrett og mobil.
 • Vi hjelper med personvernerklæring og informasjonskapsler.

Fra 7990,- ekskl. mva.

Standard nettside

Presenter bedriften din med en nettside som inneholder alt du trenger for å markedsføre deg og tjenestene dine. Få alt fra enkel landingsside pluss:

 • Opp til fem sider.
 • Hjem, kontakt oss, om bedriften, tjenester, referanser.
 • Nyhetsartikler eller firmablogg.
 • Søkemotoroptimalisert med besøksstatistikk.
 • Universalt utformet med tilgjengelighetserklæring.
 • Kontaktskjema med sikkerhetskopi av henvendelser.

Fra 39 990,- ekskl. mva.

Funksjonsrik nettside

Få mer ut av nettsiden din med funksjonalitet som åpner nye dører. Få alt fra standard nettside pluss:

 • Flere runder med design for en unik visuell identitet.
 • Nettbutikk med betalingsløsninger
 • Medlemsregister koblet mot CRM-systemer.
 • Arrangementer med påmeldinger.
 • Integrasjoner mot fakturasystemer.
 • Eller helt andre ting. Vi sier ja der andre må si nei 💪

Vi blir enige om pris!

Publiseringsverktøy

Vi bygger nettløsninger i Umbraco eller wordpress avhengig av behov og kompleksitet.

Umbraco er et publiseringsverktøy med høy sikkerhet og fleksibilitet. Mulighetene i Umbraco er mange og verktøyet passer godt for bedrifter og organisasjoner som ønsker skreddersydd design, høy stabilitet samt enkel administrasjon og produksjon av innhold. Vi anbefaler Umbraco til alle som har behov for mye innhold og som ønsker at innholdet skal være enkelt å administrere.

Umbraco er basert på åpen kildekode og er bygget på Microsoft Azure. Umbraco er også kåret til CMS-verktøyet med flest fornøyde brukere i Europa.

Vi bygger Umbraco-løsninger som er enkle å administrere og som gjør det er lett å holde oversikt over mye innhold, samtidig som innholdet enkelt kan publiseres til flere kanaler, for eksempel nettside og applikasjoner. Med en Umbraco-løsning fra Frameworks får du også fleksibiliteten til å være kreativ med elementer, bilder, grafikk og design når du lager nytt innhold.

 

WordPress er verdens mest brukte publiseringsverktøy for nettsider. Populariteten er i høy grad drevet av at verktøyet er lett å komme i gang med og lett å forstå. WordPress passer godt for bedrifter og organisasjoner med enklere behov, for eksempel mindre nettsider med fem til ti landingssider og et arkiv over nyhet- eller bloggartikler.

Vi bygger WordPress-løsninger med Divi, som gjør det enkelt å redigere innholdet samtidig som man beholder muligheten til å presentere innholdet sitt på mange forskjellige måter.