Våre tjenester

Vi er klare til å hjelpe deg og din bedrift med å løse alle digitale utfordringer. Hvis du har behov for utvikling utover det som er mulig å få til i dag, ønsker en enklere og mer brukervennlig nettside, trenger integrasjoner eller bare ikke er helt sikre på hvordan dere skal angripe nye muligheter bør vi prate sammen.

Vi er spesialister på

Utvikling av nettsider

Vi har 20 års erfaring med å hjelpe bedrifter med å bygge sin digitale tilstedeværelse igjennom nettsider og andre digitale løsninger. Med vår kompetanse sikrer vi at bedriften får en trygg og funksjonell løsning som er enkel å tilpasse ved behov i fremtiden. Sikkerhet og drift løser vi også.

Koding

Hyllevare er ikke nødvendigvis best for alle. Vi utvikler skreddersydde løsninger for bedrifter og organisasjoner som har behov utover det en standard WordPress eller Umbraco CMS-løsning tilbyr. For eksempel integrasjoner, databaser eller apper.

Design og UX

Det er ikke alltid at en rød knapp blir mer synlig. Vi identifiserer behov og lager løsninger som er enkle å bruke. Med brukertesting underveis i prosessen kvalitetssikres resultatet slik at bedriften ender opp med en brukervennlig og nyttig nettside som løser praktiske behov.

Publiseringsverktøy

Vi bygger nettløsninger i Umbraco eller wordpress avhengig av behov og kompleksitet.

Umbraco er et publiseringsverktøy med høy sikkerhet og fleksibilitet. Mulighetene i Umbraco er mange og verktøyet passer godt for bedrifter og organisasjoner som ønsker skreddersydd design, høy stabilitet samt enkel administrasjon og produksjon av innhold. Vi anbefaler Umbraco til alle som har behov for mye innhold og som ønsker at innholdet skal være enkelt å administrere.

Umbraco er basert på åpen kildekode og er bygget på Microsoft Azure. Umbraco er også kåret til CMS-verktøyet med flest fornøyde brukere i Europa.

Vi bygger Umbraco-løsninger som er enkle å administrere og som gjør det er lett å holde oversikt over mye innhold, samtidig som innholdet enkelt kan publiseres til flere kanaler, for eksempel nettside og applikasjoner. Med en Umbraco-løsning fra Frameworks får du også fleksibiliteten til å være kreativ med elementer, bilder, grafikk og design når du lager nytt innhold.

 

WordPress er verdens mest brukte publiseringsverktøy for nettsider. Populariteten er i høy grad drevet av at verktøyet er lett å komme i gang med og lett å forstå. WordPress passer godt for bedrifter og organisasjoner med enklere behov, for eksempel mindre nettsider med fem til ti landingssider og et arkiv over nyhet- eller bloggartikler.

Vi bygger WordPress-løsninger med Divi, som gjør det enkelt å redigere innholdet samtidig som man beholder muligheten til å presentere innholdet sitt på mange forskjellige måter.