frameworks logo white color

Sharebox.global

Sharebox utvikler og tilbyr digitale kundereiser i bilbransjen. Verdensledende bilfabrikker og bilutleieselskaper bruker Sharebox i sine virksomhetskritiske operasjoner, på flyplasser og hos bilforhandlere. Sharebox-kiosker håndterer bilnøkler og betaling hele døgnet, innlemmet i andre IT-løsninger, for rasjonell drift og digitale, kontaktløse, førsteklasses kundeopplevelser.

Selskap

Sharebox AS

Tjenester

Utviking, drift og vedlikehold av nettside bygget med WordPress i samarbeid med design- og kommunikasjonsbyrået Innoventi. 

Funksjoner

Produktinformasjon
Firmapresentasjon
Unike landingssider for segmenter
3D-animerte produktvisninger
WordPress Multisite
Kontaktskjema
Integrasjon mot HubSpot
Engelsk, tysk og fransk språk

a laptop with open screen in a dark room
sharebox website illustration

Behovet

Sharebox gir virksomheter økt kapasitet, bedre lønnsomhet og fornøyde selvbetjente kunder. Med digital transformasjon som legger til rette for prosessendringer med overgang til kontaktløs selvbetjening som forretningsområde, og et nedslagsfelt som inkluderer verdensledende aktører i hele verden, trenger Sharebox en lynrask og funksjonsrik nettside som raskt kan oppgraderes med nytt innhold når det oppstår behov for det. 

Løsningen

Vi har brukt WordPress til å bygge en lynrask og funksjonsrik nettside. Ved å fokusere på funksjonaliteten som finnes i WordPress med Gutenberg har vi unngått unødvendige tillegg som Divi eller Elementor, som gjør at innholdet laster vesentlig raskere enn det som er vanlig sammenlignet med andre nettsider bygget med WordPress.

Nettsiden er bygget med innholdsblokker som enkelt kan benyttes om igjen for å produsere nytt innhold. Vi har også integrert nettsiden med nyhetsbrev-påmelding mot HubSpot for å sikre en enkel og effektiv kilde til adresselister. I tillegg har vi brukt mulighetene i WordPress multisite til å bygge unike nettsider for Sharebox sine kunder.

Sammen med Sharebox og vennene våre i design- og kommunikasjonsbyrået Innoventi videreutvikler vi nettsiden kontinuerlig, slik at den fortsetter å møte behovene som oppstår i takt med selskapets vekst og ekspansjonsplaner på verdensmarkedet.

woman collecting key from sharebox key locker

Finn ut om vi er en match for deg!

Har du et spennende prosjekt på gang eller behov for en ny nettside for bedriften din? Snakk med Simen så finner vi ut hvordan vi kan hjelpe deg med å realisere målene dine.

bilde av simen wik

Simen Wik
Daglig leder
simen.wik@frameworks.no
40 40 00 88