Nettløsninger og digitale verktøy

Vi lager funksjonelle nettløsninger med design som fungerer både på stor og liten skjerm og som kan integreres mot andre interne og eksterne systemer. Vi tenker brukerreise og brukeropplevelser og er sterke på teknologi, utvilkling og metoder for å få prosjekter i mål og holde dem i drift. Vi bygger ofte prosjektene våre på solide åpne platformer som f.eks Umbraco CMS og WordPress. Når det kreves utvikler vi skreddersydde løsninger på Microsoft .NET. Vi leverer på alt fra utvikling og design til drift og support!

Rådgivning og Digitalstrategi

Vi har jobbet med digitalutvikling i over 20 år, og har lang erfaring med strategisk og praktisk arbeid for å oppnå resultater med digitale løsninger, verktøy og prosessforbedringer. Vi tilbyr vår kompetanse som prosjektledere, gjennomgang av spesifikasjoner, og brukervennlighet samt bistår kunder med å være ekspertkompetanse på innkjøp. Har du behov for en trygg hånd som leder deg gjennom en prosess eller prosjektet har vi kompetansen, innsikten og gode referanser.

Webutvikling (fullstack)

Frameworks har erfarne web utviklere som jobber både på Frontend (det du ser), Backend (hvordan systemet er bygd opp) og Integrasjon (hvordan systemer snakker sammen). Vi bruker moderne rammeverk, programmeringsspråk og metoder. Vi bruker god tid på dialog med kunder og brukere for å kartlegge behov, prosesser, utfordringer og løsninger. Vi har utvikler både store små og solide webløsninger, og har lang erfaring på å utvikle web portaler som løsere samhandlingsprosesser.

Design, UX og Interaktiv

Frameworks har kompetanse på grafisk design, UX prosesser, enkel produksjon av film og animasjon - og vi kan levere både visuelt og kreative innhold til digitale plattformer. Vi besitter unik kompetanse på Unity, der man kan visualisere i både 2D og 3D og lage simulatorer, småspill eller infografikk. VR og AR er også teknologier vi er kjent med. Har du en spennende ide men er litt usikker på hvordan den kan realiseres kan du snakke med oss og få gode forslag og råd.

Ta kontakt for en prat!

Vi i Frameworks kan hjelpe deg å løse digitale utfordringer. Behov for utvikling eller forbedringer av nettløsninger, forretningsprosesser, integrasjoner eller markedsløsninger?  Eller vet dere kanskje ikke helt hvordan dere skal angripe de nye mulighetene?  

Kom gjerne innom og ta en prat og en kaffe med oss i Sørlandet Kunnskapshavn, Arendal - så finner vi ut av det!  

Kontakt: 
Geir Andrew (daglig leder)
Geir.Andrew@frameworks.no
Telefon: 97638028