Webdesign i Arendal

Frameworks er Arendals ledende digitalbyrå, med mer enn 20 års erfaring med å levere eksepsjonelt gode nettsider og digitale løsninger til bedrifter og organisasjoner i Arendal, Kristiansand, Grimstad, Tvedestrand, Risør og på resten av sørlandet.

Vi bryr oss bare om å levere eksepsjonelt gode nettsider og digitale løsninger!

Det oppnår vi ved å innfri tre løfter 👇

1. Du får en partner som sier ja når andre sier nei

Vi installerer ikke bare wordpress og et greit tema før vi sier hadebra og sender faktura 👋

Alle nettsidene våre er laget for hånd, vi kan kode og vi gjør det mulig for bedrifter å høste fordeler av gode, digitaliserte løsninger på flere nivåer via smarte integrasjoner som sparer kundene våre for tid.

2. Du får en nettside som lar deg være kreativ

Føler du at publiseringsverktøyet ditt fungerer som en primitv notatblokk?

Med Frameworks er bedriften din sikret muligheten til å være kreativ med nytt innhold, slik at nettsiden fortsetter å skinne – forhåpentligvis for alltid. Vi gir deg ikke bare tilgang til verktyene, vi hjelper deg også med  å bruke dem.

3. Du får engasjement for deg og bedriften din

Livet er for kort til å sløse bort tid på dårlige samarbeidspartnere uten engasjement.

Vi i Frameworks 💜 hver og en av kundene våre. Hvis du velger Frameworks velger du en partner som står på hver dag for å skape gode resultater for deg, uavhengig av hvor stort eller lite budsjett du har.

Et digitalbyrå i Arendal med rendyrket fokus på nett

Vi skiller oss fra de fleste byråer siden vi rendyrker fokuset på utvikling av eksepsjonelt gode nettsider og digitale løsninger. Vi er spesialister på utvikling, design, sikkerhet og drift av nettløsninger, men kan også mye om søkemotoroptimalisering, kunstig intelligens, teknologi, personvern og mye annet.

Annonsering på facebook og lignende overlater vi til andre, slik at vi kan konsentrere oss om det vi er best på, men vi tipser gjerne om flinke folk vi kjenner 😉

Gjengen i Frameworks har holdt på lenge. Faktisk så har vi mer enn 20 års erfaring med å hjelpe bedrifter og organisasjoner med sin digitale tilstedeværelse. Vi tar ansvar for miljø og samfunn og har som mål å bidra til utvikling av bærekraftige digitale løsninger samtidig som vi skaper arbeidsplasser, inkluderer tilflyttere til Agder og bidrar til positiv utvikling ved å nyttiggjøre smart teknologi for å skape gevinster for kundene våre.

➜ Ikke lei enda? Les enda mer om oss.

Du får enkelt tak i oss

Simen Wik

daglig leder

Simen er daglig leder, og i et firma med fire ansatte betyr det at han også er konsulent, prosjektleder, kunderådgiver, økonomiansvarlig, HR-ansvarlig og markedssjef. Heldigvis er han i følge de som kjenner han en utrolig hyggelig fyr som alltid har et smil på lager uansett hvor mange baller han har i lufta på en gang.

📨 simen.wik@frameworks.no
☎️ 40400088

 

Tor-Erik Klausen

Fullstackutvikler

Tor-Erik er kodeninjaen vår som sørger for at vi kan si ja der andre må si nei 🥷Med master i kommunikasjonsteknologi og systemutvikling samt mer enn femten års erfaring med fullstack, .net, web- og systemutvikling er han en fantastisk ressurs på alle oppdrag hvor no-code ekspertene kommer til kort.

📨 tor-erik@frameworks.no
☎️ 92200405

Andrew Smith

design og innholdsutvikler

Andrew er en unik person som både briljerer på det tekniske samtidig som han bidrar med et enormt kreativt engasjement  🎨 Med et bredt spekter av interesser og bakgrunn innen grafisk design kan han tilnærme seg prosjekter med et unikt perspektiv. Derfor klarer han å stadig flytte grensene for hva som er mulig å få til med WordPress.

📨 andrew-smith@frameworks.no
☎️ 46422014

 

Yaser Hani Timim

Juniorutvikler

Yaser har imponert oss stort med sin stå på vilje og evne til å løse utfordringer på kreative måter 💡 Han har nylig fullført en bachelor i dataingeniørstudie og softwareutvikling fra UiA, og jobber nå som sertifisert Umbraco professional juniorutvikler for oss med fokus på .NET-utvikling.

📨 yaser.timim@frameworks.no
☎️ 45546032

Vi er spesialister på

Funksjonsrike nettsider

Still høye krav til din digitale tilstedeværelse med en skreddersydd og funksjosrik nettside som er enkel å tilpasse med nytt innhold.

Vi spiser utfordringer til frokost sier ja der andre må si nei. Hyllevare og no-code er ikke best for alle, så der det ikke eksisterer løsninger fra før lagrer vi våre egne i PHP, .NET, C#, JAVA eller andre språk vi snakker.

Drift og vedlikehold

Få mindre bekymringer, dropp bryet med vedlikehold og bruk tiden på ting som skaper verdi for bedriften din.

La Frameworks ta seg av drift, oppdateringer og vedlikehold. Vi passer på at nettsiden fungerer med regelmessig tilsyn, oppdateringer, daglig sikkerhetskopi og 24/7 overvåkning av tilgjengelighet.

Grafisk design

Ønsker du deg en nettside som ser bra ut? La bedriften din skinne og hev standarden for merkevaren din med en suveren visuell identitet.

Med vår kreativitet på laget får nettsiden din et flott grafisk design og en visuell identitet som fanger oppmerksomheten til alle som besøker den.

Brukervennlighet

La oss hjelpe deg med å kartlegge kundereiser fra A til Å. Vi hjelper deg ikke bare med å identifisere problemer, vi løser dem også. Med testing sammen med brukere underveis i prosessen kvalitetssikres resultatet slik at bedriften din ender opp med en brukervennlig og nyttig nettside som løser praktiske behov.

Vårt arbeid