frameworks logo

Trenger du en fantastisk nettside eller applikasjon?

I Frameworks finner du designere og utviklere som kun fokuserer på å bygge eksepsjonelt gode nettsider og applikasjoner på nett. Vi sier ja til utfordringer andre ikke klarer å løse, hjelper deg med å være kreativ og bryr oss om deg og bedriften din. 

Våre løfter til deg som velger Frameworks.

Du får en partner som sier ja når andre sier nei

Vi installerer ikke bare wordpress og et greit tema før vi sier hadebra og sender faktura 👋

Alle nettsidene våre er laget for hånd, vi kan kode og vi gjør det mulig for bedrifter å høste fordeler av gode, digitaliserte løsninger på flere nivåer via smarte integrasjoner som sparer kundene våre for tid.

Du får hjelp til å være kreativ

Med Frameworks er bedriften din sikret muligheten til å være kreativ med nytt innhold, slik at nettsiden fortsetter å skinne – forhåpentligvis for alltid! 💪

Vi bygger nettsider som det er enkle å være kreative med når du vil publisere noe nytt, og vi hjelper deg gjerne med flott design, imponerende grafikk og annet innhold.

Du får engasjement for deg og bedriften din

Livet er for kort til å sløse bort tid på dårlige samarbeidspartnere uten engasjement.

Vi i Frameworks 💜 hver og en av kundene våre. Hvis du velger Frameworks velger du en partner som står på hver dag for å skape gode resultater for deg, uavhengig av hvor stort eller lite budsjett du har.

Hvem er vi?

Vi skiller oss fra mange siden vi rendyrker fokuset på utvikling av gode funksjonsrike nettsider og nettapplikasjoner. Vi er spesialister på utvikling, design og drift, men kan også mye om  sikkerhet, søkemotoroptimalisering, kunstig intelligens, personvern og mye annet relatert til fagfeltet vårt.

Annonsering på facebook og lignende overlater vi til andre, slik at vi kan konsentrere oss om det vi er best på, men vi tipser gjerne om flinke folk vi kjenner 😉

Gjengen i Frameworks har holdt på lenge. Faktisk så har vi mer enn 20 års erfaring med å hjelpe bedrifter og organisasjoner med sin digitale tilstedeværelse. Vi tar ansvar for miljø og samfunn og har som mål å bidra til utvikling av bærekraftige digitale løsninger samtidig som vi skaper arbeidsplasser, inkluderer tilflyttere til Agder og bidrar til positiv utvikling ved å nyttiggjøre smart teknologi for å skape gevinster for kundene våre.

Du får enkelt tak i oss

bilde av simen wik

Simen Wik

daglig leder

Simen organiserer det daglige arbeidet og holder i større prosjekter.

simen.wik@frameworks.no
40400088

profilbilde av tor-erik

Tor-Erik Klausen

fullstackutvikler

Tor-Erik er kodeninjaen vår som virkelig sørger for at vi kan si ja der andre må si nei.

tor-erik@frameworks.no
92200405

profilbilde av andrew

Andrew Smith

design og innholdsutvikler

Andrew er en uvurdelig ressurs som briljerer både på det tekniske og det kreative.

andrew-smith@frameworks.no
46422014

profilbilde av eirik

Eirik Fossestøl Andresen

utvikler

Eirik digger utfordringer og jobber i Frameworks mens han tar master innen datateknologi og programmering.

eirik@frameworks.no
94974070

profilbilde av yaser

Yaser Hani Timim

juniorutvikler

Yaser har en enorm stå på vilje og gir seg aldri når han får nye utfordringer.

yaser.timim@frameworks.no
45546032

placeholderbilde

Ditt navn her?

flunkende ny stillingstittel

Vi ser etter engasjerte folk som vil bli med på laget vårt. Ta kontakt med Simen hvis du er klar for en spennende job og har erfaring med webutvikling.

Vi er spesialister på

Funksjonsrike nettsider

Still høye krav til din digitale tilstedeværelse med en skreddersydd og funksjosrik nettside som er enkel å tilpasse med nytt innhold.

Vi spiser utfordringer til frokost og sier ja der andre må si nei. Hyllevare og no-code er ikke best for alle, så der det ikke eksisterer løsninger fra før lagrer vi våre egne i PHP, .NET, C#, JAVA eller andre språk vi snakker.

Drift og vedlikehold

Få mindre bekymringer, dropp bryet med vedlikehold og bruk heller tiden på ting som skaper verdi for bedriften din.

Vi passer på at nettsiden fungerer og er tilgjengelig fra våre lynraske og miljøvennlige servere i Norge med regelmessig tilsyn, oppdateringer, daglig sikkerhetskopi og 24/7 overvåkning av tilgjengelighet.

Grafisk design

Ønsker du deg en nettside som ser bra ut? La bedriften din skinne og hev standarden for merkevaren din med en suveren visuell identitet.

Med vår kreativitet på laget får nettsiden din et flott grafisk design og en visuell identitet som fanger oppmerksomheten til alle som besøker den.

Brukervennlighet

La oss hjelpe deg med å finne ut hvordan vi kan gjøre nettsiden eller webapplikasjonen din enkel å bruke, slik at du oppnår målene dine.

Vi hjelper deg ikke bare med å identifisere problemer og kilder til frafall, misnøye og kompleksitet, vi løser dem også. Med testing sammen med brukere underveis i prosessen kvalitetssikres resultatet slik at bedriften din ender opp med en brukervennlig og nyttig nettside som løser praktiske behov.